Raluca Turcan: Tăriceanu a ajuns mai mare protector al penalilor decât tot PSD la un loc

Raluca Turcan
Raluca Turcan (Florin Chirila/Epoch Times)

Într-o postare pe pagina sa de socializare, prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan, fostă şefă a liberalilor, a tras o serie de concluzii din "războiul delirant" PSD vs. PSD.

1. Liviu Dragnea e cel care-i ţine în braţe pe Liviu Pop şi Florian Bodog, marii neperformanţi de la Educaţie şi Sănătate. Probabil că şi-au plătit tainul politic prin politizarea recentă a inspectoratelor şcolare şi prin amânarea majorării salariilor medicilor.

2. Călin Popescu Tăriceanu a ajuns mai mare protector al penalilor decât tot PSD la un loc.

3. Mihai Tudose a fost lăsat cu suficiente pietre de moară în Guvern cât să fie în continuare la mâna lui Liviu Dragnea.

4. Structura de tip clan de interese a PSD nu poate să ofere nimic bun României. PSD este un partid primitiv şi nereformat, o piatră de moară pentru aspiraţiile de tip european ale românilor şi ale României.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne