Rareş Bogdan: Dăncilă s-ar face de râs dacă ar veni la dezbaterea lui Iohannis

Rares Bogdan
Rares Bogdan (Epoch Times România)

Europarlamentarul Rareş Bogdan a opinat, într-un interviu pentru RFI, că şefa PSD Viorica Dăncilă s-ar face de râs dacă ar veni la dezbaterea preşedintelui Klaus Iohannis cu jurnaliştii şi formatorii de opinie.

"Eu cred că doamna Dăncilă, pe lângă faptul că a reuşit să ne ofere o mulţime de gafe lingvistice şi comportamentale, la nivel diplomatic, în continuare încearcă cu tot dinadinsul să se facă de râs (...). Cred că doamna Dăncilă foloseşte împreună cu staff-ul domniei sale unica armă pe care o mai au la dispoziţie, este vorba de victimizare (...). Doamna Dăncilă face greşeli puerile. O parte a staff-ului dânsei probabil se gândeşte că o vor victimiza şi acest lucru îi va aduce voturi, dar în acelaşi timp, trebuie să ia în calcul şi faptul că o pot penibiliza, nu doar victimiza, pentru că o prezenţă a doamnei Dăncilă în faţa sălii, unde nu are posibilitatea să intre nu-i va aduce puncte electorale, aşa cum speră domniile lor", a declarat Rareş Bogdan.

Liderul PNL a precizat că dezbaterea va începe undeva la ora 19:00 sau 20:00 şi va fi transmisă de un radio şi cinci televiziuni de ştiri.

"Plus ne aşteptăm ca de data asta, totuşi, televiziunea naţională să se comporte ca atare şi să preia această dezbatere. Plus foarte multe site-uri de ştiri, conturi de Facebook. Dezbaterea pe care eu am moderat-o în urmă cu cinci ani la Realitatea TV a avut per total o audienţă de 5,5 milioane de telespectatori. Acum ne aşteptăm ca audienţa cu tot cu Facebook să fie undeva la peste şapte milioane de cetăţeni", a punctat Rareş Bogdan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne