Rareş Bogdan, primul pe lista liberalilor pentru europarlamentare: "Am decis să intru în arenă. Pericolul pentru România este mult prea mare"

Rares Bogdan
Rares Bogdan (Epoch Times România)

Este oficial! Realizatorul TV Rareş Bogdan va deschide lista PNL-ului pentru alegerile europarlamentare din mai. Şi, din această poziţie, jurnalistul susţine că pericolul în care se află acum România este foarte mare, motiv pentru care s-a înscris în PNL.

”Am decis să intru în arenă. Pericolul pentru România este mult prea mare. Intru în PNL, candidez la europarlamentare cap de listă. Vreau să-i conving pe toţi liberalii din ţară şi din diasporă, pe toţi cei care cred în dreapta unită, pe toţi cei care cred în preşedintele Iohannis că Partidul Naţional Liberal se va bate pentru prima dată în istoria sa post-decembristă pentru a fi numărul 1 în seara zilei de 26 mai”, a declarat Rareş Bogdan pentru G4Media.

Întrebat dacă va prelua preşedinţia PNL Bucureşti, Bogdan a negat: ”Le voi demonstra în următoarele 65 de zile dacă merit sau nu să aibă încredere în mine pentru mai mult decât un simplu membru de partid”. Bogdan a spus că va discuta cu Cozmin Guşă şi conducerea Realitatea şi a opinat că probabil duminică va fi încă pe post.

”Nu voi amesteca însă politica cu presa. Am făcut tot ce mi-a stat în putinţă din societatea civilă şi din presă pentru a bloca acapararea României de către PSD şi ALDE. Voi face acum tot ce-mi stă în putinţă pentru a-i reprezenta cu cinste pe români şi pentru a crea un front comun şi total anti-PSD. Cred într-o unitate a Opoziţiei imediat după europarlamentare”, a declarat Bogdan.

Lista completă a candidaţilor la europarlamentare:

1. Rareş Bogdan, realizator Realitatea TV
2. Mircea Hava, primar Alba Iulia
3. Siegfried Mureşan, europarlamentar
4. Daniel Buda, europarlamentar
5. Adina Vălean, europarlamentar
6. Vasile Blaga, fost co-preşedinte PNL, fost preşedinte PDL
7. Dan Motreanu, fost deputat, fost secretar general PNL
8. Gheorghe Falcă, primar Arad
9. Cristian Buşoi, europarlamentar
10. Marian Jean Marinescu, europarlamentar
11. Vlad Nistor
12. Mihai Ţurcanu, europarlamentar.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne