Rareş Bogdan, sfat pentru "tânărul domn Barna": "Să mai lase aroganţele. Nu-i doresc să ajungă pe urmele lui Adrian Năstase"

Rares Bogdan
Rares Bogdan (Epoch Times România)

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan i-a transmis liderului USR, Dan Barna, "să mai lase aroganţele, ca să nu ajungă ca Adrian Năstase, cel mai arogant om din politica din România, devenit istorie", relatează Mediafax.

Declaraţiile lui Rareş Bogdan vin în contextul în care Barna a declarat, joi seară, că dacă liberalii vor avea propriul candidat la alegerile locale pentru Primăria Capitalei, atunci ne "batem joc", căci este nevoie de un reprezentant puternic al partidelor de dreapta care să o învingă pe Gabriela Firea.

Nemulţumit de aceste afirmaţii, Rareş Bogdan i-a transmis lui Dan Barna că liberalilor "nu le plac aroganţele" şi a ţinut să-i reamintească lui Barna că reprezintă un partid de 12% în timp ce liberalii sunt un partid care a obţinut 40% în primul tur.

"Noi am spus că stăm de vorbă, dar nu ne plac aroganţele. Sfatul meu prietenesc, colegial, este să mai lase aroganţele. Din politica românească cel mai arogant om a fost Adrian Năstase şi a ajuns istorie. Eu nu-i doresc să ajungă pe urmele lui Adrian Năstase. Să lase aroganţele. Decenţa şi respectul faţă de combatanţi este cea mai bună abordare", a declarat Rareş Bogdan, pentru Mediafax.

Europarlamentarul PNL a mai transmis că liberalii au dreptul şi resursele necesare pentru a avea candidaţi proprii pentru Primăria Capitalei şi pentru sectoare şi l-a sfătuit pe Barna să nu uite câţi primari are PNL.

"Sfatul meu pentru tânărul domn Barna este că atunci când vorbeşte de Partidul Naţional Liberal să se uite exact la câţi primari are PNL, la câte oraşe conduce PNL, ce primării conduce PNL, să se uite că oraşele mari ale României, în frunte cu Cluj, Oradea, Timişoara, Alba Iulia, Reşiţa, Ploieşti, Suceava, Piatra Neamţ, Roman, Botoşani, Târgu Jiu. Şi oraşe mai mici ca Urlaţi, Comăneşti, Sinaia, Sebeş sunt conduse de primari liberali. Cred că PNL a dovedit că are în interiorul său suficiente resurse pentru a avea dreptul să pună candidaţi pentru cele şase sectoare şi pentru Primăria Generală a Capitalei", a mai afirmat Rareş Bogdan.

Nu în ultimul rând, Rareş Bogdan a subliniat că scorurile PNL de la ultimele alegeri sunt mai mari decât ale USR şi că, în comparaţie cu PNL, USR nu conduce nicio primărie.

"Domnul Barna reprezintă un partid care la ultimele alegeri a luat 12% din câte îmi amintesc. Noi reprezentăm un partid care a câştigat alegerile, care în primul tur a câştigat cu un scor de aproape 40%. La alegerile europarlamentare Partidul Naţional Liberal a fost primul partid pe ţară şi a luat un scor de 28%. Domnul Barna reprezintă un partid care a luat 22% sau 23%. PNL are 1100 de primari, domnul Barna reprezintă un partid care nu are niciun primar", mai adaugă liberalul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne