Război în PNL. Cristian Bodea îl desfiinţează pe Cezar "10%" Preda - „Un comunist”

Pentru că a îndrăznit să-şi manifeste public nemulţumirea faţă de conducerea PNL, dar mai ales faţă de preşedintele Klaus Iohannis, pe care l-a acuzat că se comportă ca un adevărat dictator în relaţia cu partidul, senatorul Cristian Bodea a fost propus pentru excludere de colegul său Cezar Preda.
Senatorul PNL Cristian Bodea
Senatorul PNL Cristian Bodea (facebook.com)

În cadrul unei recente şedinţe a Biroului Politic Naţional al PNL care a durat mai bine de cinci ore, purtătorul de cuvânt al organizaţiei din Bucureşti, Cezar Preda, a propus excluderea colegului său Cristian Bodea din partid.

După cum era de aşteptat, Cristian Bodea, chestorul Senatului, i-a dat o replică dură "reclamantului" său într-o postare pe contul său de Facebook:

"Fapt... Cezar "10%" Preda l-a contracandidat pe Boc, în 2005, cerând rămânerea PD în Internaţionala Socialistă. A pierdut, a înghiţit în sec, şi s-a lipit, zâmbitor şi obedient, la profit cu popularii...

Fapt... Cezar "10%" Preda a fost "purtătorul de cuvânt" al PNL Bucureşti şi crede că a fost genial în lupta cu Firea. Rezultatele arată că a oripilat atât de tare bucureştenii de dreapta, încât i-a convins să voteze în masă cu Nicuşor Dan...

Fapt... Cezar "10%" Preda a cerut excluderea lui Cristian Bodea pentru că a îndrăznit să spună Adevărul în faţa Poporului şi nu în faţa unor şefi de partid. În condiţiile în care Bodea e de 16 ani în PNL, iar "reclamantul" abia a venit de 2 ani...

Concluzie... Un socialist convins cere excluderea unui liberal din partidul pretins liberal doar pentru că a vorbit cu Poporul, prin Televiziuni. Şi nu cu Stăpânul, în Genunchi. Morala... Cât de "liberal" va mai fi PNL după ce va aplica o regulă stil PCR, la cererea unui comunist?

La Gâdea: "De asemenea, am mai discutat cu doamna Drăghici Dumitra, secretar al Consiliului Judeţean Buzău care mi-a confirmat faptul că este la curent cu distrugerea arhivei create de Comitetul jud. PCR Buzău din perioada 1945-1980. Cunoştea faptul că arhiva a fost distrusă în prezenţa inginerilor Grâu şi Cezar Preda."