RB Salzburg cea mai în formă echipă din campionatul de fotbal austriac

Formaţia din Salzburg şi-a asigurat pentru a şaptea oară consecutiv titlul de campioană a Austriei, cu două etape înainte de finalul campionatului, după victoria cu scorul de 3-0 înregistrată în faţa formaţiei TSV Hartberg.
Echipa RB Salzburg este campioană a Austriei la fotbal pentru al şaptelea an consecutiv, după ce a învins pe teren propriu formaţia TSV Hartberg.
Echipa RB Salzburg este campioană a Austriei la fotbal pentru al şaptelea an consecutiv, după ce a învins pe teren propriu formaţia TSV Hartberg. (FC Red Bull Salzburg/facebook)

RB Salzburg este campioană a Austriei la fotbal în urma succesului de pe teren propriu, cu scorul de 3-0, în faţa formaţia TSV Hartberg, duminică în cadrul celei de-a 30-a etape a sezonului.

Eroii serii de pe Red Bull Arena din Salzburg au fost Andre Ramalho (45), Hwang (53), respectiv Daka (59). În urma acestui succes, gruparea austriacă se află acum la 11 puncte de LASK Linz, principala rivală în cursa pentru titlu, cu două etape înainte de final.

Pentru Red Bull Salzburg acesta este al 14-lea titlu naţional.

La finele lunii mai, 'taurii roşii' au reuşit să cucerească Cupa Austriei, în finala căreia a dispus cu 5-0 de Austria Lustenau.