Reacţia lui Dragnea: Băsescu e un om în vârstă, nefericit. Poate la PMP sunt învăţaţi să se dea cu capul de pereţi

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu / Epoch Times România)

Noul preşedinte interimar al PSD, Liviu Dragnea, nu a gustat deloc descrierea pe care i-a făcut-o Traian Băsescu şi i-a răspuns pe măsură fostului preşedinte al României.

"Eu sunt un băiat de la ţară, educat de părinţii mei. Unul din programele mele de suflet este modernizarea satului românesc. Sunt milioane de români care trăiesc acolo. Traian Băsescu este un om în vârstă, nefericit. Şi din motive sentimentale. Şi din alte motive. Poate la PMP sunt învăţaţi să se dea cu capul de pereţi.

Noi avem relaţii civilizate. Partidul este cel care susţine acest guvern, care decontează ce face un guvern şi cel care va merge la alegeri", a declarat joi, la sediul PSD, noul preşedinte interimar al formaţiunii Liviu Dragnea, citat de Realitatea.net.

Întrebat la postul B1 TV ce părere are despre Liviu Dragnea, Traian Băsescu a răspuns: "Este cum l-am ştiut şi când era în PDL. El a fost unul dintre cei pe care îi simpatizam când eram în PDL. Eu nu eram preşedinte de partid când a plecat el din PDL, însă îl simpatizam pe Dragnea. Este tipul omului de la ţară, isteţ, crescut între blocuri. Multă instruire nu are, dar e isteţ şi a luat şmecheria oraşului".

Fostul şef de stat a criticat dur afirmaţia lui Dragnea potrivit căreia le va solicita miniştrilor să aibă un anumit comportament public şi aşteaptă de la aceştia să nu meargă la televizor să comenteze divorţuri sau violuri.

"Ieşirea asta a lui Dragnea în care îi cheamă el pe miniştri este inadmisibilă. Dacă eram premier la ora asta, ori Dragnea era dat cu capul de toţi pereţii, ori avea demisia mea", a subliniat Traian Băsescu.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne