Reacţia curioasă a unor gorile ce doresc să scape de ploaie [video]

Clipul video a fost înregistrat într-o grădină zoologică din Statele Unite ale Americii
Gorile
 
Gorile   (screenshot tramite video Youtube)

Un grup de gorile de la Riverbanks Zoo and Garden din Carolina de Sud, oraşul Columbia (SUA), au fost înregistrate în timp ce căutau un adăpost să-şi protejeze puii de ploaie. Îngrijitoarea mamiferelor, Brooke Husinger, a lansat imaginile pe reţelele sociale vineri 3 mai, unde se pot vedea gorilele adăpostite sub un acoperiş în timp ce ploua.

Animalele căutau o cale care să le ducă într-o zonă fără ploaie. Astfel, una dintre ele părăseşte locul mergând lipită de perete, urmată rapid de două femele cu puii lor. În afară de îndemânarea animalelor, atenţia internauţilor a fost atrasă de gesturile de nemulţumire ale gorilelor în timp ce încearcă să nu se ude. Brooke a scris pe Facebook într-un text alăturat clipului video „Gorilele sunt creaturi maiestuoase, pline de graţie şi frumuseţe ... cu excepţia cazului în care plouă“.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style