Regele Mihai poate fi executat silit. Instanţa nu-l absolvă de datoriile la stat

Regele Mihai
Regele Mihai (Epoch Times România)

Curtea de Apel Bucureşti a respins vineri cererea regelui Mihai vizând suspendarea executării deciziilor emise de ANAF, după ce Majestatea Sa a contestat obligaţiile fiscale restante către bugetul de stat, în valoare de 4,1 milioane lei, hotărârea nefiind definitivă, relatează gândul.info.

"Respinge cererea ca neîntemeiată. Dispune restituirea cauţiunii consemnate în cuantum de 18.277,88 lei, conform recipisei de consemnare CEC Bank nr. 4207015/1 din data de 31.03.2016. Cu recurs în 5 zile de la comunicare", se arată în decizia Curţii de Apel.

Potrivit sursei citate, decizia instanţei are drept consecinţă faptul că Regele Mihai I poate fi executat silit, până la judecarea recursului.

Într-un alt proces aflat pe rolul Curţii de Apel Bucureşti, Majestatea Sa cere anularea deciziei de impunere emisă în luna mai de organele fiscale, datorii care se ridică la suma de 4.107.135 lei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne