Represalii post-cătuşe pentru Dragnea? Protestatarii acuză: Ne-au luat Piaţa Victoriei!

Piaţa Victoriei
Piaţa Victoriei (Facebook)

UPDATE: Accesul protestatarilor în interiorul zonei înconjurate de balize şi garduri nu a fost restricţionat, cetăţenii putând ajunge în centrul Pieţei Victoria unde, seară de seară, protestează contra tentativelor puterii de a graţia corupţi, de a modifica legile Justiţiei etc.

* * *

Comunitatea Insistăm de pe Facebook - formată din cetăţeni care, de la adoptarea OUG 13, au protestat seară de seară lângă Guvern - acuză Primăria Capitalei că vrea să-i ţină departe de Piaţa Victoriei după ce, ieri, Liviu Dragnea a fost aşteptat de protestatari cu cătuşe la Înalta Curte.

Concret, oamenii sunt nemulţumiţi că Piaţa Victoriei a fost închisă cu balize şi garduri, iar protestatarilor li s-a comunicat că Primăria va organiza evenimente culturale.

''Îi lăsăm să "ne ia" Piaţa?

Ne întrebam ieri, după evenimentele cu interlopii veniţi în ajutorul lui Liviu Dragnea la ÎCCJ, ce ne aşteaptă..!?

Astăzi, după ce s-a încheiat protestul sindicaliştilor, iar Jandarmeria a ridicat gardurile, angajaţi ai Primăriei Bucureşti au închis Piaţa Victoriei cu balizele şi gardurile din imagine.

La solicitarea colegilor noştri, aceştia le-au comunicat că Primăria va organiza "activităţi culturale".
În momentul în care colegii noştri au solicitat detalii: Când? Ce fel de? Cu ce ocazie? Aceştia au ridicat din umeri...

Menţionăm că în această dimineaţă ne-au fost furate picioarele de beton care ancorau steagurile. Bănuială noastră este că au fost ridicate de către firma de salubritate..

Oficial, ne-au luat Piaţa Victoriei pentru că am îndrăznit să-i sugerăm lui Liviu Dragnea prin apariţia cătuşele, că locul celor că el este la penitenciar!

Am încercat să căutăm informaţii despre "activităţile culturale" ale Primarului General Gabriela Firea, dar nu am găsit anunţ pentru acea zonă şi chiar dacă ar fi fost, este ostentativ faptul că încearcă să ne ia Piaţa Victoriei.

Vă punem la dispoziţie, site-ul Primăriei unde sunt afişate evenimentele: http://www.pmb.ro/cultura_agrement/evenimente/evenimente.php", susţin protestatarii.