Responsabili din Primăria Sector 3 dau cu subsemnatul la DNA

Secretarul şi arhitectul şef al Primăriei Sector 3 dau lămuriri procurorilor anticorupţie, în urma unui denunţ depus de Nicuşor Dan.
Sigla DNA
Sigla DNA (Epoch Times România)

Marius Mihăiţă, secretarul Primăriei Sectorului 3 şi arhitectul-şef al aceleiaşi instituţii, Ştefan Dumitraşcu, s-a prezentat vineri la Direcţia Naţională Anticorupţie pentru audieri într-un dosar privind construcţia ilegală a unor blocuri în zone protejate istoric.

La ieşirea din sediul DNA, Mihăiţă a declarat că este suspect de abuz în serviciu.

„Sunt suspect de abuz în serviciu. Casele din zona respectivă s-au dărâmat în urmă cu o sută de ani. Domnul Nicuşor Dan a insistat să se ajungă aici. Repet, nu este nimic grav”, a declarat Mihăiţă, citat de adevărul.ro.

În jurul prânzului, la sediul instituţiei anticorupţie s-a prezentat şi Nicuşor Dan, preşedintele Uniunii Salvaţi Bucureştiul şi candidat la Primăria Capitalei, pentru a-şi susţine denunţul care a condus la o anchetă la Primăria Sectorului 3, relatează stiripesurse.ro.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne