"Revoluţia fiscală" îi aduce "Guvernului de habarnişti condus de Terente" o moţiune de cenzură

Pentru că insistă să-i dea înainte cu "Revoluţia fiscală", Guvernul Tudose va trebui în curând să treacă testul moţiunii de cenzură în Parlament.
Ludovic Orban
Ludovic Orban (Eugen Horoiu/Epoch Times)

PNL va începe demersurile pentru depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului Tudose ca urmare a măsurilor fiscale pe care le promovează, a anunţat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Palatul Parlamentului, preşedintele PNL Ludovic Orban.

"Văzând calamitatea fiscal - bugetară care riscă să lovească România, calamitate provocată de guvernul de habarnişti economici conduşi de Terente, voi propune Biroului Politic Executiv care se întruneşte luni depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului. Moţiunea de cenzură reprezintă cea mai puternică armă a Opoziţiei şi momentul în care suntem obligaţi să apelăm la acest instrument, care este singurul care poate duce la căderea Guvernului, este acest moment în care guvernarea PSD pune în pericol sănătatea economiei româneşti, veniturile cetăţenilor români, pune în pericol nivelul de viaţă al fiecărui român. Sunt convins că vom iniţia săptămâna viitoare procedurile în vederea depunerii moţiunii de cenzură", a declarat Orban.

În acelaşi timp, liderul PNL a anunţat că partidul pe care îl reprezintă va apela la toate formele de protest legale şi constituţionale pentru a împiedica intrarea în vigoare a "acestor aberaţii fiscale care riscă să pună pe butuci economia românească", inclusiv marşuri, mitinguri şi toate celelalte forme de protest posibile.

"Suntem solidari cu toţi aceia care îşi apără salariul, îşi apără pensia, îşi apără viitorul, îşi apără practic munca şi câştigul cinstit din muncă şi care nu acceptă să fie furaţi de acest Guvern care jinduieşte la banii oamenilor pentru a îşi umple lor puşculiţele", a adăugat Orban.

PNL va sesiza totodată Avocatul Poporului pentru a ataca la Curtea Constituţională ordonanţa de modificare a Codului fiscal, în cazul în care aceasta va fi emisă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne