Rise Project: Tel Drum, latifundiarul din Teleorman

Liviu Dragnea(Presedinte PSD),
Liviu Dragnea(Presedinte PSD), (Florin Chirila/Epoch Times)

Tel Drum, firma cu acţionari secreţi legată de Liviu Dragnea, este unul dintre cei mai importanţi proprietari şi concesionari de terenuri şi imobile din sudul României, scriu jurnaliştii de la RISE Project.

Potrivit acestora, din documentele consultate rezultă că personaje cheie şi firme apropiate liderului PSD au acaparat în decursul ultimilor 20 de ani proprietăţi care în trecut au aparţinut statului. Principalul beneficiar este firma Tel Drum.

"Pe baza documentelor oficiale, am pus pe o hartă interactivă o parte din cele aproape 200 de proprietăţi, cu suprafaţă totală de peste 800 de ha, pentru a contura dimensiunea afacerii imobiliare a grupării Dragnea. Alături de acestea, firmele care gravitează în jurul şefului PSD au în concesiune alte mii de hectare.

Terenurile unor foste ferme de stat, spaţii comerciale, clădiri industriale, clădiri de birouri şi o casă de protocol sunt doar câteva din cele aproape 200 de proprietăţi deţinute de Tel Drum şi de alte trei firme conectate la mezinul familiei Dragnea", arată Rise Project.

Continuarea articolului poate fi citită aici

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne