Robert Negoiţă acuzat că sabotează organizaţia: "Vom ieşi în stradă luni şi îi vom cere demisia"

Criticat de mulţi dintre cetăţenii sectorului său, primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, a intrat şi în "vizorul colegilor". Social-democraţii din PSD Sector 5 anunţă că vor ieşi în stradă pentru a-i cere demisia lui Negoiţă, pe care-l suspectează că le sabotează organizaţia.
Robert Negoiţă
Robert Negoiţă (Epoch Times România)

Preşedintele executiv al PSD Sector 5, Ilie Rafael, îl acuză pe Negoiţă că, în calitate de nou şef la PSD Bucureşti, încearcă, prin orice metode "subterane", destabilizarea organizaţiei.

Scandalul ar fi izbucnit după ce, potrivit unor surse de la vârful PSD, conducerea centrală a partidului a discutat, la Sinaia, în mai multe şedinţe informale, despre retragerea social-democratului Cristian Rizea din poziţia de candidat pentru primăria sectorului 5, relatează Adevărul.info. Rizea îl consideră vinovat pe Negoiţă şi la fel, se pare, şi preşedintele executiv al PSD sector 5, Ilie Rafael.

„Negoiţă nu este la prima abatere şi ar trebui să nu uite că funcţia nu a câştigat-o, ci i-a fost dată! Noi l-am pus, noi îl dăm jos; tocmai noi, oamenii din partid, de care îşi bate joc şi de care se foloseşte cu mârşăvie! Ne batem de un an de zile cu mafia lui Vanghelie (pe care o continuă actualul primar Croitoru) şi nu este normal ca acum, cineva, oricine, să încerce să îşi bată joc de noi toţi cei din Sectorul 5. Unul ca Robert Negoiţă care, prin orice metode "subterane", încearcă destabilizarea organizaţiei noastre şi aducerea unui alt candidat, în locul lui Cristian Rizea, pentru Primăria Sectorului 5.", a declarat Ilie Rafael.

Supărat pe Negoiţă, Rafael i-a sugerat acestuia să îşi vadă de sectorul lui şi de problemele pe care le are acolo, "cu Bulevardul Unirii, pentru care ar trebui să răspundă la DNA" şi a anunţat că mai mulţi social-democraţi ai Organizaţiei Sectorului 5 vor ieşi, luni, în stradă pentru a-i cere demisia lui Robert Negoiţă.

"Şi dacă intenţia lui este să vândă aceste alegeri lui Vanghelie ar trebui să îşi asume acest lucru şi să ne spună concret, nu să se folosească de funcţia pe care i-a dat-o partidul pentru a îndepărta oamenii care îl deranjează! (...) Vom ieşi în stradă luni şi îi vom cere demisia lui Robert Negoiţă pentru că îşi bate joc de organizaţia PSD Bucureşti. Este inadmisibil ca un om care nu ştie absolut nimic despre acest Sector, în care noi ne-am născut şi am crescut, să decidă ce ne trebuie sau ce avem nevoie la noi acasă. Nu decide Robert Negoiţă pe munca noastră!“, mai spune Rafael.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne