Robert Negoiţă, pus pe cheltuit bani. Ciupercuţă, trenuleţ şi vaporaş de milioane de euro

5,8 milioane de euro! Cam atât vrea să dea Robert Negoiţă pe câteva echipamente pentru terenuri de joacă, ce se regăsesc până la detaliu în oferta unei firme care are contracte cu SRI şi MApN.
Primarul sectorului 3, Robert Negoiţă
Primarul sectorului 3, Robert Negoiţă (Epoch Times)

Primăria Sectorului 3, condusă de social-democratul Robert Negoiţă, a lansat vineri, 11 august, o nouă licitaţie deschisă pentru achiziţia de mobilier urban, echipamente pentru terenuri de joacă şi echipamente de fitness, contractul fiind estimat la peste 5,8 milioane de euro potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achiziţii (SEAP), informează Hotnews.

Concret, Primăria ar vrea să cumpere un "complex de joacă vapor sau echivalent, în care platforma va semănă cu un vapor, un ansamblu de joacă tip trenuleţ sau echivalent, ansamblu complex de joacă tip trăsură sau echivalent, o căsuţă de joacă pentru copii în formă de ciupercă sau echivalent şi o măsuţă joacă pentru copii tip floare cu 6 scăunele ciupercă model 3 sau echivalent: Produsul solicitat se regăseşte deja până la detaliu în oferta unei firme din Breaza, Lavitex Prod SRL, care are contracte cu SRI şi MApN".

Reamintim că la scurt timp după ce Guvernul Grideanu a dezincriminat prin OUG abuzul în serviciu şi a dat liber la cheltuit banul public fără limită şi în orice scop fără teamă de consecinţe, Primăria Sectorului 3 a lansat o licitaţie similară celei de acum, pentru achiziţionarea unui căţel cu os în gură, a unui dinozaur mâncând un hamburger etc., cu alte cuvinte tot pentru mobilier stradal în valoare de peste 175 milioane de euro.

Ca şi acum, produsele cerute se regăseau până la identificare în oferta Lavitex Prod. Licitaţia a fost anulată la câteva ore după ce Hotnews a scris despre acest subiect.

Articolul integral poate fi citit aici

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne