Robert Redford a salvat un cal în timpul filmărilor la cea mai recentă peliculă în Noua Zeelandă

Robert Redford
Robert Redford (Facebook)

În timpul turnării celui mai nou film al său în NouaZeelandă, Robert Redford a fost impresionat de un cal aflat în dificultate în zona în care au avut loc filmările, transmite AFP, citat de Agerpres.

"Calul era evident maltratat şi era legat de o barieră de lemn de la marginea autostrăzii", a mărturisit joi actriţa americană Bryce Dallas Howard, care face parte alături de Redford din distribuţia filmului "Pete's Dragon", ce va fi lansat în Statele Unite.

"Echipa de filmare a văzut animalul de mai multe ori când s-a instalat în pădurea Redwood, iar calul părea într-o stare tot mai jalnică", a adăugat actriţa în cadrul unui turneu de promovare. "Noi veneam şi plecam, iar calul era slab şi părea maltratat, abandonat, nu avea nici apă, nici fân", a spus ea. Robert Redford a trimis pe cineva să se intereseze în vecini de situaţia calului şi ei au afirmt că acesta nu era al nimănui. Actorul a decis atunci să îl ajute şi a luat legătura cu un adăpost, potrivit actriţei.

Starul în vârstă de 79 de ani, cu activitate impresionantă în cinematografie, a avut şi el unele situaţii dificile în timpul filmărilor recente, în care joacă rolul lui Meacham, un bătrân sculptor în lemn. Într-o dimineaţă, elicopterul l-a lăsat pe Robert Redford într-un alt loc decât cel unde trebuia, astfel că s-a rătăcit în pădure. "Nu ştiu cum s-a întâmplat. Nu era nimeni în jur", a spus regizorul peliculei, David Lowery, într-un interviu acordat AFP. "Şi-au dat seama (actorul şi asistentul său — n.r.) că nu se află la locul potrivit şi au decis să meargă prin pădure" până au întâlnit o maşină care trecea prn zonă.