Roman: Cei care "spurcă cu mânie proletară preşedintele şi poporul gazat" au tras gaze pe nas!

Protest Piaţa Victoriei
Protest Piaţa Victoriei (Epoch Times România)

Deputatul PNL Florin Roman îi acuza pe cei care s-au înghesuit să lanseze acuzaţii la adresa preşedintelui Iohannis şi a celor ce au ieşit în Piaţa Victoriei pe 10 august că "spurcă cu mânie proletară preşedintele şi poporul gazat" şi se întreabă dacă aceştia au inhalat "gaze iritante pe nas". De asemenea, Roman îi cataloghează pe cei ce au denaturat cele întâmplate în Piaţa Victoriei drept dinozauri politici şi analfabeţi funcţional slugarnici.

"Pupincurism, slugărnicie, analfabetism funcţional! Cam astea sunt cuvintele care îmi vin spontan când mă gândesc la declaraţiile dinozaurilor politici, care se înghesuie să-l atace pe preşedintele Iohannis şi pe protestatarii din 10 August. Totul pentru a-i face pe plac condamnatului Liviu Dragnea. În această postare o să mă refer la europarlamentarii PSD şi ALDE, care din spatele unor venituri de peste 20.000 de euro şi probabil din vacanţe luxoase, spurcă cu mânie proletară preşedintele şi poporul gazat.

Mai întâi a fost Grapini de la ALDE pe care eu o încadrez la analfabetism funcţional. Prea rupe limba romană în două ca să o bănuiesc de inteligenţă. A urmat apoi Norica Nicolai, care vede în românii bătuţi “poze trucate”. Aici e vorba de pupincurism cred eu, dar şi de probleme de vedere....grave, grave de tot. Nu s-a lăsat mai prejos nici Mircea Pascu, un dinozaur politic roşu. El vrea amenzi de 15000 de euro pentru protestatari, cu gândul că tot românul care munceşte în străinătate, adună 20.000 de euro ca el.

Ultimul pe listă, cu voia Dvs, un alt dinozaur politic, şi spune brokerul Sima, un şpăgar, Dan Nica, care vrea comisie de anchetă pentru preşedinte. Oare ăştia au tras tot gaze iritante pe nas? Ce îi împinge pe aceşti slugoi, pupincurişti politici, dinozauri politici să iasă la atac şi să pupe picioarele lui Dragnea? Un singur lucru: locul pe liste la viitoarele europarlamentare şi teama că vor pierde cei 20.000 de euro lunar! Oare românii bătuţi şi care au inhalat gaze îi vor uita?", scrie Roman pe contul său de socializare.

Reamintim în context că pe 10 august, încă de după-amiază jandarmii au dat frecvent cu gaze lacrimogene în cetăţeni paşnici, inclusiv în bătrâni, femei, lucru documentat de înregistrările video atât ale jurnaliştilor cât şi ale participanţilor la protest. Pe seară, petardele şi grenadele lacrimogene au bubuit în aer şi în mulţime, tunul cu apă a fost pus pe cetăţeni iar înspre 11 noaptea, forţele de ordine au hotărât să evacueze Piaţa printr-un atac de o violenţă fără precedent. Jandarmii au dat iama în mulţime, peste tot pluteau nori de gaze iritante, oameni au fost bătuţi deşi erau cu mâinile ridicate sau aşezaţi, lumea fugea înnebunită iar ambulanţele nu mai pridideau acordând îngrijiri. Peste 400 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale iar plângerile la Parchetul Militar curg. Epoch Times a înregistrat numeroase mărturii ale victimelor: oameni gazaţi, bătuţi, insultaţi, agresaţi.

Ulterior, PSD şi inclusiv europarlmanetari ALDE şi PSD i-au acuzat pe Iohannis şi pe liderii Opoziţiei că i-au asmuţit pe protestatari, presa că a dezinformat etc.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne