România, locul 4 la Campionatele Europene de scrimă

Echipa masculină de sabie a României a obţinut doar locul 4 la Europenele din Serbia, sportivii noştri înclinându-se în finala mică în faţa Germaniei cu scorul de 45-43.
(Hannah Johnston / Getty Images)

Scrimerii români, în formula Tiberiu Dolniceanu, Alin Badea, Iulian Teodosiu - au scăpat ocazia cuceririi unei medalii de bronz la Campionatele Europene de scrimă de la Novi Sad (Serbia), după ce au cedat, joi, în finala mică în faţa sportivilor germani cu scorul 45-43. Aceasta a fost cea mai bună realizare a delegaţiei ţării noastre prezentă la aceasta competiţie.

Echipa masculină de sabie reuşise destul de uşor să treacă în optimi de ţara gazdă Serbia cu 45-5, a urmat apoi în sferturi meciul dificil cu Rusia, adjudecat de ai noştri cu 45-42, pentru ca apoi să cedeze în semifinale în faţa Ungariei cu 45-37, urmat de eşecul în faţa Germaniei.

La spadă feminin, tricolorele - Ana-Maria Popescu, Amalia Tătăran, Maria Udrea şi Raluca Sbîrcia, s-au clasat pe opt în clasamentul final, după 45-27 cu Spania în optimi, 23-24 cu Estonia în sferturi, 31-41 cu Italia în primul meci pentru locurile 5-8 şi 27-30 cu Germania pentru poziţiile 7-8.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport