România se opreşte în loc! Un nou pas spre abrogarea ordonanţelor-elefant: Greva cetăţenilor!

De-clic.ro lansează un apel la o grevă a cetăţeneilor, demers menit să ducă la abrogarea ordonanţei prin care Codul Penal a fost modificat în favoarea corupţilor. Greva va începe de luni şi va dura până pe 11 februarie, când ordonanţa ar începe să producă efecte.
Protest la Guvern
Protest la Guvern (Epoch Times România)

Platforma de-clic.ro anunţă o nouă formă de protest ca reacţie la "imoralitatea actualului executiv" - cu alte cuvinte, la adoptarea, noaptea, pe furiş, a ordonanţelor ce mutilează Codul Penal. Demersul care, potrivit organizatorilor ar fi cerut de mii de persoane constă într-o grevă a cetăţenilor, în paralel cu protestele ce au loc în stradă zi de zi. Greva va avea loc de luni până vineri, săptămâna viitoare.

În ce constă demersul:

"România se opreşte în loc. Cetăţenii liberi ai acestei ţări, revoltaţi de abuzurile Guvernului, se organizează şi se pregătesc de grevă. Această formă de protest este cerută deja de mii de cetăţeni ca reacţie la imoralitatea actualului executiv.

Aceasta nu e o grevă în sensul sindical al cuvântului (adică prin care luptăm pentru drepturi salariale), e greva noastră a cetăţenilor, a solidarităţii împotriva corupţiei. Această grevă devine reală vorbind cu colegii şi şefii tăi şi asumându-vă împreună că orice efort merită pentru a le arăta corupţilor că ne-a ajuns, că suntem fermi, că nu vom ceda.

Continuăm să ieşim în stradă, să protestăm paşnic şi în acelaşi timp ridicăm miza protestului. Intrăm în grevă.

Greva cetăţenilor nu are organizatori, ci doar mii, chiar milioane de oameni care se susţin reciproc. Se bazează pe oameni ca mine şi ca tine, care nu vor accepta niciodată transformarea societăţii în care trăim într-o dictatură a corupţilor.

De data aceasta, noi cetăţenii suntem organizatori şi multiplicatori de informaţie. Foloseşte orice ocazie pentru a transmite celor din jur că ne pregătim de grevă. Multiplică orice idee creativă şi dă-o mai departe.

Suntem perseverenţi în acţiunile noastre şi nu ne lăsăm demoralizaţi sau instigaţi la violenţă. Pe 11 februarie ordonanţa începe să producă efecte. Până atunci, fiecare zi e vitală pentru a ne manifesta. Vom face din grevă un crescendo până vineri, 10 februarie, când România se opreşte", scriu organizatorii.

Redăm calendarul evenimentului:

"Toată săptămâna ne vom opri din lucru, progresiv. În prima zi doar 5 minute, urmând ca vineri, 10 februarie, în ultima zi în care Guvernul poate retrage Ordonanţa, să facem grevă toată ziua.

  • Luni - 6 februarie 2017 - ora 12.00 - 5 minute
  • Marţi - 7 februarie 2017 - ora 12.00 - 10 minute
  • Miercuri - 8 februarie - ora 12.00 - 30 de minute
  • Joi - 9 februarie - ora 12.00 - o oră
  • Vineri - 10 februarie - toată ziua", scriu reprezentanţii de-clic.ro.

Mai multe informaţii despre acest eveniment puteţi accesa pe site-ul organizatorilor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne