"Să nu facem drept de vot din vârful patului" - Şerban Nicolae respinge votul electronic / prin corespondenţă

Şerban Nicolae
Şerban Nicolae (Epoch Times România)

Liderul senatorilor PSD, Şerban Nicolae, a transmis, în cadrul dezbaterilor pe moţiunea anti-Meleşcanu, că, în virtutea principiului de egalitate între cetăţeni, atâta vreme cât cei din vârful muntelui pot să ajungă la secţia de vot nu trebuie făcut pentru alţii „drept de vot din vârful patului”.

Social-democratul se referea la votul electronic sau prin corespondenţă.

"Haideţi să fim de acord că cetăţenii români sunt egali, că dacă în vârful muntelui se votează la secţia de votare prin deplasarea persoanei indiferent de vârstă, dacă are peste 18 ani, până la secţia de votare, să nu facem pentru alţi cetăţeni drept de vot din vârful patului, prin corespondenţă sau electronic", a afirmat Şerban Nicolae.

Potrivit şefului senatorilor pesedişti, secţiile de votare au fost închise pentru că serviciile de securitate ar fi închis tabletele celor din comisia de votare iar, în diaspora, vinovaţi de haosul de la alegerile din 26 mai se fac ambasadorii numiţi de preşedintele Klaus Iohannis.

„Ştiţi foarte bine că ambasadorii numiţi de Klaus Werner Iohannis, de care nu îndrăzniţi să vă luaţi, au organizat aceste alegerile. Ştiţi foarte bine că atunci când s-a spus în secţiile de votare că Bucureştiul ne-a închis tableta, de fapt era serviciul de securitate, erau cei de la USR–PLUS. Ca să va fie foarte clar. Pentru că nu Bucureştiul a închis tabletele, dar nu aveţi curaj să vă luaţi de stăpânii voştri pentru că vă plătesc şi vă comandă”, a declarat Şerban Nicolae.

Liderul PSD a opinat că moţiunea [împotriva lui Meleşcanu – n.n.] cât şi referendumul sunt un „fake” şi a cerut Opoziţiei să solicite demisia preşedintelui României.

„Această moţiune ca şi referendumul reprezintă un fake, nu poate să fie poziţia publică a Senatului o colecţie de lozinci, nu poate să fie o formulă de teme politicianiste ieftine şi care în niciun caz nu şi-ar găsi rezolvarea cu demisia ministrului de Externe. Aveţi curajul, ridicaţi-vă semeţi în genunchi şi cereţi demisia preşedintelui României! Cereţi demisia ambasadorilor numiţi de acesta în ţările unde au fost probleme, că lucrul ăsta e foarte important, pentru că altminteri vă iese ipocrizia pe faţă”, şi-a încheiat acid discursul senatorul social-democrat.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne