Şansele destinului: Un om supravieţuieşte în mod miraculos după ce o tijă i-a străpuns craniul

Sanjay Bahe
Sanjay Bahe (screenshot tramite video FoxNews)

Un muncitor în construcţii, în vârstă de 21 de ani, a supravieţuit unui traumatism cranian înfricoşător. Chirurgii au avut nevoie de 90 de minute să-i extragă în siguranţă o tijă de fier care i-a străpuns craniul. Sanjay Bahe, din Balaghat, India, a căzut într-un puţ în timp ce făcea reparaţiile necesare, raportează SWNS.

Tija i-a străpuns craniul dintr-o parte în alta: de la tâmpla dreaptă până în regiunea frontală stângă, potrivit sursei.

(SWNS)

După acccident a fost transportat de urgenţă într-un spital din apropiere, unde i-a fost înlăturată tija fără a-i provoca alte traume majore.

„Am efectuat o intervenţie chirurgicală cu toată precauţia posibilă pentru a evita alte complicaţii“, a relatat dr. Pramod Giri, neurochirurg la Spitalul B.J., pentru SWNS.

(SWNS)

Giri a declarat că Bahe a avut noroc deoarece tija a trecut cu doar câţiva milimetri pe lângă o venă majoră. La un moment dat, Bahe a prezentat tensiune arterială scăzută, dar dr. Giri a afirmat că în prezent este în „stare bună“ şi se află sub control permanent pentru orice posibile complicaţii postchirurgicale, inclusiv meningita.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură