Santiago Solari, noul tehnician al grupării spaniole Real Madrid

"Comitetul director al clubului Real Madrid a decis numirea lui Santiago Solari ca antrenor al primei echipe, până la 30 iunie 2021" - a anunţat clubul madrilen într-un comunicat.
Antrenorul  argentinian Santiago Solari.
Antrenorul argentinian Santiago Solari. (Getty Images)

Echipa de fotbal Real Madrid are oficial un nou antrenor în persoana argentinianului Santiago Solari, care a ajuns la o înţelegere valabilă pe două sezoane şi jumătate cu conducerea clubului din capitala Spaniei.

Solari (în vârstă de 42 de ani) asigura de două săptămâni interimatul la gruparea de pe Santiago Bernabeu după demiterea lui Julen Lopetegui, concediat de conducerea campioanei Europei după înfrângerea ruşinoasă din 'El Clasico' - derby-ul etapei a 10-a din Primera Division - 'Los Blancos' cedând în faţa eternei rivale FC Barcelona cu scorul de 5-1.

Până la demiterea lui Lopetegui - care înregistrase un bilanţ format din 6 victorii, 2 egaluri şi 6 înfrângeri, sud-americanul ocupa funcţia de tehnician al echipei de rezerve, iar de la instalarea sa acesta a obţinut patru victorii din tot atâtea partide - de aici şi încrederea acordată acestuia de conducerea clubului.

Real Madrid se află acum la doar patru puncte de primul loc în campionatul spaniol, respectiv la un meci distanţă de calificarea în optimile Ligii Campionilor - Los Merengues urmând să dispute pe 27 noiembrie partida cu AS Roma.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport