Scandal în Parlament. Pleşoianu merge peste USR. Năsui: "A fost o golăneală"

Liviu Pleşoianu merge peste USR
Liviu Pleşoianu merge peste USR (Epoch Times)

În Camera Deputaţilor s-au iscat astăzi scântei între deputatul PSD Liviu Pleşoianu şi parlamentarii USR. Mai exact, Pleşoianu a ţinut un discurs de la tribuna Parlamentului, în cadrul căruia a ironizat acid postul Realitatea TV şi pe Rareş Bogdan. La finele discursului, Pleşoianu s-a dus glonţ în zona alocată deputaţilor USR, unde au urmat discuţii tensionate.

Contactat de Epoch Times, Claudiu Năsui, unul dintre cei prezenţi în grupul din jurul lui Pleşoianu, a relatat că la finele discursului ţinut în plen, social-democratul a cerut ca Realitatea TV să-şi plătească datoriile, moment în care deputatul USR Ionuţ Moşteanu i-a replicat, din sală, că şi Dan Voiculescu ar trebui să-şi plătească datoriile.

Replica lui Moşteanu a părut că l-a nemulţumit pe Pleşoianu, care s-a dus la printre USR-işti, cerându-i socoteală lui Moşteanu şi întrebând, cum adică să plătească şi Voiculescu, relatează deputatul Claudiu Năsui incidentul.

„A fost o golăneală, nu se face aşa ceva nici pe stradă”, a declarat Năsui pentru Epoch Times, povestind că Pleşoianu a intrat efectiv în spaţiul lui Moşteanu şi i-a vorbit pe un ton agresiv.

Mai mulţi usr-işti s-au interpus între cei doi, Pleşoianu părăsind până la urmă rândul alocat USR în Parlament.

Materialul video poate fi urmărit aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne