Scrisoarea CE către România. Scenariul maleficului "Soros", readus pe tapet de o judecătoare

O judecătoare care a susţinut controversatele legi ale Justiţiei la Antena 3 sugerează, la scurt timp după ce Comisia Europeană şi-a exprimat îngrijorarea faţă de ceea ce se întâmplă cu justiţia din România, că la capătul lucrurilor ar fi Soros.
George Soros, preşedintele Soros Fund Management şi al fundaţiei cu acelaşi nume, 24 septembrie 2011
George Soros, preşedintele Soros Fund Management şi al fundaţiei cu acelaşi nume, 24 septembrie 2011 (BRENDAN SMIALOWSKI / AFP / Getty Images)

La scurt timp după ce Comisia Europeană şi-a exprimat printr-un mesaj public îngrijorarea faţă de modificările legilor Justiţiei, codurilor penale şi legilor privind conflictul de interese şi corupţia, judecătoarea Gabriela Baltag, membră a CSM, a transmis prin intermediul publicaţiei QMagazine un mesaj românilor prin care "deplânge" dezinformarea publică la care este supusă "societatea încă visătoare din România".

În mesajul său, judecătorea, care a participat la multe emisiuni la Antena 3, susţine că preşedintele CE şi George Soros s-au văzut frecvent în contextul discuţiilor despre Justiţia din România.

"Cine este în zilele acestea la capătul lucrurilor pline de neadevăr, rostite fără nicio rezervă, care împânzesc majoritatea canalelor de comunicare, încercând să îngenuncheze o societate încă visătoare, care îndrăzneşte să mai creadă că poate să stea la masa cu Marile Puteri, aşa cum se întâmpla altădată, în vremurile pentru care termenul 'democraţie' nu era deloc consacrat!?

Claude Junker şi George Soros se văd frecvent. În ultimii ani s-au văzut de cel puţin patru ori. Aceasta este întâlnirea din 30 aprilie 2017. Ultima dată s-au văzut cu o lună şi jumătate în urmă când unul din subiectele principale ale discuţiilor a fost justiţia din România", scrie Baltag în mesajul său.

Mesajul Gabrielei Baltag a fost preluat rapid pe contul său de senatorul PSD Şerban Nicolae, opozant al arestării politicienilor şi autor al unor amendamente vizând graţierea corupţilor.

Reamintim că în timp ce aproape 4000 de magistraţi au cerut retragerea legilor Justiţiei iar unii dintre colegii săi chiar au ieşit în stradă, Gabriela Baltag a susţinut actele normative propuse de PSD şi ALDE. Aceiaşi judecători au cerut Inspecţiei Judiciare să se sesizeze, după ce procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a participat la o dezbatere organizată de GDS pe tema legilor Justiţiei, legi care, amintim, au primit aviz negativ inclusiv din partea CSM.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne