Seattle: CHAZ - în paradisul comunist încep să apară cadavrele

Revolte în Minnesota, după uciderea unui bărbat de culoare de către un ofiţer de poliţie
Revolte în Minnesota, după uciderea unui bărbat de culoare de către un ofiţer de poliţie (Stephen Maturen/AFP via Getty Images)

După aproximativ 2 săptămâni de existenţă caracterizată printr-un continuu şir de distrugeri, defăimări, furturi, jafuri armate şi numeroase alte crime şi / sau acte „revoluţionare”, zona autonomă din Seattle a marcat în sfârşit prima sa victimă de la „declararea independenţei” în SUA.

Cel puţin o persoană este decedată şi o alta în stare critică după un incident petrecut, sâmbătă dimineaţă, în zona numită CHAZ - Capitol Hill Autonomous Zone - sau, mai nou, CHOP - Capitol Hill Organised Protest.

Incidentul fatal survine după ce primarul oraşului Seattle a decis să încerce să potolească grupul de activişti de stânga şi anarhişti, interzicând poliţiei să folosească gaze lacrimogene şi alte metode de control a mulţimii.

Potrivit declaraţiei oficiale a primăriei Seattle, atunci când ofiţerii au ajuns la faţa locului răspunzând la apelul de urgenţă (şi cu intenţia de a da prim ajutor victimei rănite mortal), o mulţime violentă de "revoluţionari" au împiedicat poliţia să ajungă la locul crimei. Victima a decedat în scurt timp, din cauza rănilor primite.

Detectivii au deschis o anchetă în urma împuşcăturilor soldate cu victime, care au avut loc sâmbătă dimineaţă la intersecţia 10th Avenue şi East Pine Street. Un bărbat a fost declarat decedat la spital, iar un alt bărbat este tratat pentru ranil posibil letale.

Pe 20 iunie, la aproximativ 2:30 a.m., ofiţerii staţiei de poliţie East Precinct au răspuns la un apel privind împuşcături în Parcul Cal Anderson. Punctul se află în interiorul zonei care se numeşte Capitol Hill Organized Protest (CHOP). Ofiţerii au încercat să localizeze o victimă împuşcată, dar au fost întâmpinaţi de o mulţime violentă care le-a împiedicat accesul în siguranţă la victime. Ulterior, poliţiştii au fost informaţi că victimele, bărbaţi, au fost transportate la Harborview Medical Center de către "medicii CHOP".

Poliţiştii au sunat la Harborview şi au fost informaţi că una dintre victime, un bărbat de 19 ani, a murit din cauza rănilor. Cealaltă victimă, de vârstă necunoscută, rămâne în spital cu răni care îi pot pune viaţa în pericol.

Suspectul sau suspecţii au fugit de la locul faptei şi sunt încă în libertate. Nu există nicio descriere a lor în acest moment.

Detectivii secţiei de omucideri efectuează o investigaţie amănunţită, în ciuda provocărilor prezentate de circumstanţe.

Nu este clar modul în care poliţia plănuieşte să investigheze incidentul.

"Experimentul" bizar privind moduri de atenuare a radicalilor de stânga, a dus deja la vărsare de sânge, în ciuda trâmbiţatului angajament al activiştilor faţă de pace, dreptate şi egalitate.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Opinii