Sebastian Ghiţă, căutat în toată ţara. A fost dat în consemn la frontieră

Rămas fără imunitate parlamentară, fostul deputat Sebastian Ghiţă - client fidel al procurorilor DNA - a dispărut fără urmă.
Sebastian Ghiţă
Sebastian Ghiţă (Eugen Horoiu/Epoch Times România)

Cu o zi în urmă, fostul deputat Sebastian Ghiţă trebuia să se prezinte la sediul DNA Ploieşti în dosarul "Tony Blair", dar nu a mai apărut. Alarmaţi, procurorii au emis mandat de aducere pe numele său. Surse apropiate anchetei au dezvăluit, pentru Agerpres, că politicianul a fost dat în consemn la frontieră şi este căutat de poliţişti pe teritoriul întregii ţări.

Potrivit surselor citate, Sebastian Ghiţă a fost deja căutat la domiciliul său şi la mai multe adrese despre care se cunoştea că sunt frecventate de acesta, fără a fi însă găsit.

La sediul DNA Ploieşti s-au prezentat miercuri doar avocaţii lui Sebastian Ghiţă care nu ştiau unde se află fostul parlamentar.

Presa a început deja să speculeze că fostul deputat PRU, Sebastian Ghiţă, a fugit din ţară pentru a scăpa de problemele sale din justiţie.

Pentru mai multe detalii despre dosarul "Tony Blair" intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne