Şefa PNL: Ce naşte din Iliescu, comunism respiră. Partidul Mineriadelor aplică politica pumnului în gură

Politica pumnului în gură nu este vreo noutate pentru Partidul Mineriadelor, din care face parte primăriţa Gabriela Firea, acuză şefa liberalilor Alina Gorghiu, nemulţumită că pesedista a blocat un miting organizat de PNL.
Alina Gorghiu
Alina Gorghiu (Epoch Times România)

Primăria Capitalei a decis cenzurarea manifestaţiei publice pentru care PNL a făcut zilele trecute demersurile instituţionale, eveniment ce urma să aibă loc sâmbăta aceasta şi la care ar fi participat bucureştenii interesaţi de o guvernare reformistă după alegerile parlamentare, a declarat luni, pe contul său de Facebook, preşedintele liberalilor Alina Gorghiu.

"După ce ieri a fost folosită această informaţie (destinată exclusiv comisiei din cadrul Primăriei Capitalei care aprobă manifestările publice) pentru a lansa un atac politic la adresa PNL, astăzi opera a fost desăvârşită. După 1989, doar o administraţie pesedistă a mai îndrăznit să interzică organizarea unui miting. PSD = partidul împotriva justiţiei, împotriva democraţiei, împotriva libertăţilor civice şi politice.

Politica pumnului în gură nu e vreo noutate pentru Partidul Mineriadelor, din care face parte doamna primar. De altfel, Liviu Dragnea voia să închidă, nu de mult, gura criticilor de pe internet. În 2015, pe atunci premier, Victor Ponta ne ameninţa pe cei din PNL cu o contramanifestaţie şi cu dosare penale, pentru că intenţionam să ieşim în stradă ca să milităm pentru un guvern curat", a precizat Alina Gorghiu.

Şefa PNL a adăugat că, recent, erau ameninţaţi şi cetăţenii strânşi în faţa Senatului pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de blocarea justiţiei în cazul Oprea-Gigină.

"În afara reflexelor totalitariste ale PSD, acest refuz mai arată şi teama faţă de forţele care îşi doresc să împingă România înainte: axa reformatoare Klaus Iohannis-PNL-Dacian Cioloş. Cer Primăriei Capitalei să intre urgent în legalitate şi să acorde aprobarea pentru desfăşurarea mitingului PNL", a subliniat Alina Gorghiu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne