Senatorul PNL Sebastian Grapă nu poate justifica 52.000 de euro. ANI a intrat pe fir

Sebastian Grapă
Sebastian Grapă (facebook.com)

Agenţia Naţională de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate, în cuantum de 197.545 Lei (aprox. 52.359 de euro), între averea dobândită şi veniturile realizate de către senatorul PNL Sebastian Grapă, reiese dintr-un comunicat remis marţi de agenţie.

"Având în vedere cele de mai sus, ANI a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Braşov, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către Sebastian Grapă în perioada 26 iunie 2008 - 31 decembrie 2011", se precizează în comunicatul citat.

Persoana evaluată a fost informată despre declanşarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum şi drepturile de care beneficiază – de a fi asistat sau reprezentat de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.

Senatorul PNL Sebastian Grapă a transmis agenţiei, prin poşta electonică, un punct de vedere nesemnat, au anunţat inspectorii ANI.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.