Şerban Nicolae, nemulţumit de opţiunea ALDE pentru Avocatul Poporului: Puteau găsi şi soluţii mai potrivite

Şerban Nicolae
Şerban Nicolae (Epoch Times România)

ALDE ar fi putut găsi şi soluţii mai potrivite decât Renate Weber pentru funcţia de Avocat al Poporului, a reacţionat, miercuri, senatorul PSD Şerban Nicolae.

Şerban Nicolae a precizat, potrivit Digi24, că nu e convins de faptul că „trecutul Renatei Weber în calitate de preşedinte al Fundaţiei pentru o Societate Deschisă, Fundaţia Soros, este cel mai bun argument”, dar că „nu există motive pentru a respinge candidatura doamnei Renate Weber cu riscul de a periclita alianţa cu un partid loial”.

Cu acest prilej, Şerban Nicolae a criticat-o pe Weber şi pentru perioada în care a fost consiliera preşedintelui Traian Băsescu şi pentru „susţinerea” pentru „modificările făcute de Macovei în spiritul stalinist cel mai pur”.

Reamintim că deputaţii şi senatorii reuniţi în şedinţă comună de plen au ales, miercuri, noul Avocat al Poporului. Au candidat pentru acest post Renate Weber, susţinută de PSD-ALDE, Peter Eckstein-Kovacs, susţinut de USR-PNL, şi Constantin Cătălin Voinea-Mic, susţinut de PMP. Deloc surprinzător, având în vedere cine deţine majoritatea în Parlament, a fost aleasă Renate Weber, cu 208 voturi "pentru".

Mai multe detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne