Serena Williams: Sunt cu adevărat fericită

Serena Williams
Serena Williams (MANAN VATSYAYANA / AFP / Getty Images)

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams a spus, sâmbătă, că este cu adevărat fericită, după victoria, în două seturi, din finala turneului Australian Open, scor 6-3, 7-6 (5), cu rusoaica Maria Şarapova.

În cadrul conferinţei de presă, ea a declarat: ''Sunt cu adevărat fericită. Nu mă aşteptam să înving. Nu sunt în forma mea cea mai bună. Este o senzaţie deosebită să învingi la un asemnea turneu''.

Serena Williams a relatat că a avut momente dificile, în setul doi, când Maria Şarapova a avut o evoluţie mai bună. Numărul unu mondial a arătat că serviciul său a fost una dintre loviturile preferate.

La finalul întâlnirii cu jurnaliştii, Serena Williams a spus că doreşte să învingă şi la Roland-Garros în actualul sezon şi a mulţumit antrenorului său Patrick Mouratoglou, pentru faptul că a fost un sprijin real pe toată durata turneului de la Melbourne.

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, numărul unu mondial, a câştigat turneul Australian Open, primul de Mare Şlem al anului, sâmbătă, la Melbourne, după ce a învins-o cu 6-3, 7-6 (5) în finală pe rusoaica Maria Şarapova, a doua favorită.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport