Sergiu Mocanu: Plahotniuc traieşte frici groaznice şi totuşi vrea putere definitivă

Sergiu Mocanu, Liderul Mişcării Populare Antimafie
Sergiu Mocanu, Liderul Mişcării Populare Antimafie (faceboor.com/profil Sergiu Mocanu)

Preşedintele Mişcării Populare Antimafie, Sergiu Mocanu a afirmat într-o postare pe contul său de socializare că Plahotniuc ar fi dispărut din spaţiul public de mai bine de o lună de zile. Totodată acesta a specificat că dacă ar dispărea „pentru totdeauna” Moldova ar mai avea o şansă să iasă spre civilizaţie.

Plahotniuc a dispărut nu numai din spaţiul public, dar şi din vizorul colegilor lui de partid. Astăzi la Partidul Democrat dau ordine doar Constantin Botnari, cunoscut şi ca borsetca şi Serghei Iaralov”, a menţionat Sergiu Mocanu.

În context, politicianul a punctat că la ora actuală Plahotniuc s-ar ascunde în buncherul lui, iar atunci când iese undeva „este înconjurat de umbrele antiglonţ şi paza lui de corp îi asigură un habitaclu unde nu poate pătrunde niciun glonte”.

Totodată, Mocanu a subliniat că cea mai mare problemă a Republici Moldova în prezent este faptul că „acest personaj malefic”, Plahotniuc, trăieşte frici groaznic, şi totuşi controlează din umbră această ţară.

Liderul Mişcării Antimafie consideră că Plahotniuc a vrut şi vrea în continuare să fie prim-ministru al Republicii Moldova şi să câştige puterea definitivă asupra Moldovei până la viitoarele alegeri, motiv pentru care a şi luat o asemenea configuraţie Guvernul Filip II, şi nici chiar frica de un asasinat nu-l poate ţine în umbră.

Între timp, Plahotniuc, însă, a făcut tranzacţia prin care îşi face şi o declaraţie pe venit cu care poate veni în spaţiul public, pentru că înstrăinarea acţiunilor lui ascunse prin firme off-shore şi prin persoane interpuse la Victoria Bank către BERD, către Banca Transilvania, acum îi poate da pentru prima dată posibilitatea să-şi facă o declaraţie pe venit cu care să poată ajunge prim-ministru”, a subliniat Sergiu Mocanu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe