Şi fără fotbal, şi fără permis. "Briliantul", tras pe dreapta pentru 30 de zile

Adrian Mutu.
Adrian Mutu. (KENZO TRIBOUILLARD / AFP / Getty Images)

La doar o săptămână după ce şi-a anunţat retragerea din fotbal, Adrian Mutu a rămas şi fără permis de conducere, pentru următoarele 30 de zile, relatează digisport.ro.

Potrivit sursei citate, Mutu a rămas fără permis pe motiv că nu a acordat prioritate la o trecere de pietoni din Bucureşti.

Situaţia nu este o premieră pentru Mutu, care a avut în mai multe rânduri probleme de acest gen. Fostul atacant al naţionalei a mai fost lăsat fără carnet de poliţiştii de la rutieră tot în Capitală, după ce a refuzat să oprească la semnalul unui agent de circulaţie.

Nu doar în România poliţiştii au fost "duri" cu fotbalistul. "Briliantului" i s-a reţinut permisul de conducere şi în Italia, după ce a fost prins pe o autostradă de lângă Bologna cu o viteză de 200 de kilometri la oră, cu 70 peste limita legală admisă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport