Sidonia Bogdan: Am citit doctoratul ministrului PSD-ist al Justiţiei, în care dă citate greşite din Soros

Teza de doctorat a lui Florin Iordache a făcut-o pe jurnalista Sidonia Bogdan să-şi pună întrebări despre cât de mult s-a implicat, de fapt, ministrul Justiţiei în lucrarea făcută la Chişinău.
Florin Iordache(PSD),
Florin Iordache(PSD), (Florin Chirila/Epoch Times)

"Curioasă să văd ce mai aduce nou Guvernul Grindeanu-Dragnea, am răsfoit teza de doctorat a unuia dintre cei mai de seamă miniştri ai recentului cabinet: Florin Iordache, ministrul Justiţiei, cel care a fost vârf de lance în lupta pentru corupţie în Marţea neagră, de acum câţiva ani", scrie jurnalista Sidonia Bogdan, într-un articol publicat miercuri în Vice.

Jurnalista a explicat că nu are de gând să se lege acum de ce a făcut sau nu fostul viceprimar de Caracal, pe ea a interesat-o exclusiv teza sa de doctorat. A citit-o cap coadă şi s-a distrat puţin pe seama descoperirilor făcute: note bibliografice măsluite, o referire fără niciun sens la o carte a lui Soros şi trimiteri la conferinţe internaţionale care n-au avut nicio legătură cu cercetarea ştiinţifică.

"Însă cel mai tare m-a intrigat faptul că doctoratul ăsta obţinut în Republica Moldova a fost echivalat rapid la Bucureşti, pe vremea unui ministru-geniu al României: Ecaterina Andronescu", a subliniat Sidonia Bogdan.

Pentru a citi continuarea articolului intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne