Siegfried Mureşan: Guvernul nu mai e de încredere pentru partenerii internaţionali. Să demisioneze

Guvernul ar trebui să îşi dea demisia, susţine europarlamentarul Siegfried Mureşan, căci a pierdut atât încrederea oamenilor cât şi legitimitatea la nivel internaţional.
Siegfried Mureşan
Siegfried Mureşan (Epoch Times România)

Întregul Cabinet Iordache ar trebui să demisioneze, nu doar Florin Iordache, a opinat luni europarlamentarul Siegfried Mureşan, explicând că actualul Guvern nu mai este un partener de încredere pentru partenerii noştri internaţionali, ci un guvern care trebuie monitorizat, relatează Gândul.info.

Dacă eu parchez maşina undeva pe stradă şi nu cumpăr bon de parcare, când mă prinde poliţia nu e suficient să spun - Gata, plătesc bonul de parcare-, trebuie să plătesc şi o amendă. În primul rând ministrul Iordache, în mod evident, nu a acţionat singur. Nu poţi pune un subiect pe agenda şedinţei de guvern fără participarea primului ministru. În plus, acest guvern a pierdut încrederea oamenilor şi a pierdut încredere şi legitimitate la nivel internaţional. A câştiga alegerile înseamnă că ai dreptul să guvernezi ţara, nu înseamnă că ai dreptul să o ruinezi. Acest guvern pentru partenerii noştri internaţionali nu mai este un partener de încredere, ci un guvern care trebuie monitorizat. Cred că guvernul trebuie să îşi dea demisia”., a declarat, la RFI Siegfried Mureşan.

Nu în ultimul rând, Mureşan consideră că "Mecanismul de Cooperare şi Verificare trebuie să rămână în vigoare atâta timp cât progresele înregistrate de justiţia din România sunt reversibile".

Mecanismul de Cooperare şi Verificare MCV trebuie să rămână în vigoare atâta timp cât progresele înregistrate de justiţia din România sunt reversibile. În ultimii 10 ani Justiţia din România a înregistrat progrese, dar acestea nu sunt ireversibile. Există riscuri în principal din partea politicienilor. MCV este necesar, trebuie să continue, cooperarea aceasta trebuie să ne ajute la întărirea justiţiei din România”, a afirmat Mureşan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne