Sile Cămătaru despre presupusele ameninţări la adresa Elenei Udrea: "Nu înţeleg ce jocuri se fac!"

Elena Udrea
Elena Udrea (Epoch Times România)

Acuzat că ar i-ar fi comandat unui deţinut să o înţepe pe Elena Udrea cu un ac infestat cu HIV, cunoscutul interlop Sile Cămătaru a declarat pentru spynews.ro că folosirea numelui său în acest scandal este o răzbunare şi că nu ar face niciodată aşa ceva.

"Pe lângă faptul că întreaga poveste pare cusută cu aţă albă - de dragul publicităţii, pentru victimizare - şi ca un personaj de talia lui Sile Cămătaru nu i-ar trimite ”scrisorele de amor” prin poşta controlată de Administraţia Naţională a Penitenciarelor unui infractor oarecare din Caracal, în care să scrie cu mâna lui că cere execuţia unei persoane, Vasile Balint (aka Sile Cămătaru) a mărturisit, din spatele gratiilor, că totul este o făcătură." scrie spynews.ro:

”Tot ce a apărut este o invenţie. Nici nu se pune problema de aşa ceva! Apariţia numelui meu în acest scandal nu este decât o răzbunare! Nu aş putea să fac niciodată asta! Eu sunt prieten cu Dorin Cocoş. Am stat cu el patru luni în cameră, la arestul central. Deci totul este doar o minciună! Nu înţeleg ce jocuri se fac, dar nu sunt implicat deloc în această poveste sinistră!”, a declarat Cămătaru pentru spynews.

Reamintim că în presă, a apărut recent informaţia că, în perioada în care era închisă în Arestul Poliţiei Capitalei, Udrea a primit o scrisoare de la un deţinut încarcerat la Colibaşi care susţine că a primit comandă de la Sile Cămătaru să o înţepe cu un ac infectat cu HIV. Atacul ar fi urmat să aibă loc în momentul în care Udrea era transferată la instanţă.

Potrivit deţinutului, care se recomandă Petre, Udrea ar avea un duşman care a denunţat-o şi a băgat-o la puşcărie. Acest duşman, la care Petre se referă denumindu-l P., ar fi prieten bun cu Sile Cămătaru şi s-ar fi înţeles cu acesta "să o distrugă" pe Elena Udrea.

Scrisoarea, publicată în exclusivitate de stiripesurse.ro, poate fi citită aici.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.