Simona Halep a învins-o lejer pe Timea Bacsinszky în optimi

Simona Halep a câştigat în faţa Timeei Bacsinszky în două seturi, cu 6-2, 6-3 şi îşi continuă parcursul victorios la turneul de tenis Mutua Madrid Open.
Tenismana română Simona Halep
Tenismana română Simona Halep (Mutua Madrid Open/twitter)

Simona Halep (7 WTA) şi-a luat revanşa învingând-o pe elveţianca Timea Bacsinszky (locul 10 WTA) în două seturi, scor 6-2,6-3 la turneul Premier Mandatory de la Madrid, cu premii în valoare de 5.300.951 USD.

Simona, care a fost învinsă de Timea, în ultima lor întâlnire, a fost sigură de sine şi a tranşat jocul în două seturi, obţinând victoria cu 6-2,6-3.

În sferturi, Simona Halep va juca cu Irina Begu.

Astăzi vor ma juca Sorana Cîrstea cu germanca Laura Siegemund, iar Patricia Ţig se va confrunta cu americanca Madison Keys.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport