Simona Halep a obţinut prima victorie la Roland Garros

Simona Halep
Simona Halep (Facebook)

Simona Halep a început maratonul la turneul de tenis de Mare Şlam de la Roland Garros, obţinând o victorie în primul meci jucat la Openul francez. Simona a învins-o pe Evghenia Rodina din Rusia (locul 91 WTA) cu scorul 7-5, 6-4.

Primul set a fost câştigat cu emoţii de Simona Halep cu scorul de 7-5 , iar în al doilea sest merg la egalitate până la 4-4, apoi s-a desprins şi a câştigat meciul cu un as.

Următoareea adversară a Simonei Halep este Mirjana Lucic-Baroni din Croaţia.

Celelalte reprezentante ale noastre urmeaza să joace după cum urmează:

Irina Begu (locul 30 WTA) va juca în primul tur cu americanca Bethanie Mattek-Sand (nr. 146 WTA), partenera lui Horia Tecău cu care a câştigat titlul la dublu mixt la Australian Open în 2012.

Irina Begu traieşte şi performanţa de a fi penrtur prima dată cap de serie la turneul de tenis din Franţa, fiind una dintre cele 32 de favorite.

Alexandra Dulgheru va juca cu americanca Nicole Gibbs (97 WTA). În cazul în care o va învinge pe Gibbs, Dulgheru va juca cu învingătoarea dintre Alize Cornet şi Roberta Vinci.

Monica Niculescu (locul 69 WTA) are mai puţin noroc, urmând să joace împotriva spaniolei Carla Suarez Navarro (locul 8 WTA), care a eliminat-o pe Simona Halep în semifinalele turneului de la Roma.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport