Simona Halep, sponsorizată de Dedeman. Se vor construi terenuri de tenis

Simona Halep.
Simona Halep. (youtube.com)

Liderul pieţei de bricolaj, compania Dedeman, a semnat un contract de sponsorizare cu Simona Halep, potrivit căruia va construi un teren de tenis pentru fiecare magazin deschis în perioada următoare. Contractul se ridică la 500.000 de euro pe an, potrivit Ziarului Financiar.

Compania românească Dedeman este una dintre puţinele firme de afaceri realizate de antreprenori români care face faţă concurenţei străine.

​“Ideea acestui parteneriat mi-a venit în timpul unui meci de tenis cu domnul Bogdan Enoiu de la McCann pe care dacă îmi amintesc bine l-am pierdut cu 6-0, 6-1. Astfel, am decis să finanţăm construcţia câte unui teren de tenis în cadrul fiecărui magazin Dedeman ce va fi deschis de-acum încolo, costurile estimate fiind de 30.000 – 35.000 de euro pentru fiecare teren. Planurile noastre prevăd deschiderea a 13 magazine Dedeman în România, iar trei dintre acestea vor fi înaugurate chiar în acest an în Bucureşti (cartierul Colentina – n.red.), Deva şi Târgu-Jiu”, a afirmat Dragoş Pavăl, preşedinte şi acţionar majoritar al companiei Dedeman.

Acesta nu a dat informaţii suplimentare în legătură cu acest parteneriat, care implică şi o sponsorizare a Simonei Halep, clasată pe locul trei în clasamentul WTA.

Talentata tensimenă Simona Halep a precizat că acesta “este primul contract de acest gen pe care îl semnez în România şi sper ca atunci când părinţii vor merge alături de copii în magazinele Dedeman aceştia să fie atraşi către terenurile de tenis”.

Simona, care va împlini 23 de ani în septembrie, a mai semnat un contract de sponsorizare cu Adidas, ajungând la câştiguri din tenis de 5,3 milioane de dolari, potrivit site-ului WTA.

“Prioritatea mea în viaţă este în prezent tenisul şi mai am încă mulţi ani de jucat. După ce mă voi lăsa de tenis mă voi gândi cum investesc banii câştigaţi”, a mai declarat constănţeanca.