Simona Halep a trecut cu emoţii de chinezoaica Lin Zhu în turneul de la Beijing (7-5, 6-4)

Simona Halep.
Simona Halep. (Clive Brunskill / Getty Images)

În turul doi al turneului WTA de la Beijing, Simona Halep (locul 2 WTA) o învins-o cu 7-5, 6-4 pe Lin Zhu (locul 167 în clasamentul WTA), beneficiară a unui wild-card.

În primul set, Simona Halep a început jocul bine, însă apoi a avut o replică puternică din partea jucătoarei asiatice. Chinezoaica a fost la doar două mingi distanţă de câştigarea setului (a fost 30-30), dar Simona a găsit unghiurile perfecte şi a egalat la cinci.

În acest set, Simona a simţit dureri de spate şi a fost nevoită să primească îngrijiri medicale de la trainerul turneului, pentru a putea continua partida.

Halep a găsit tăria să joace mai departe şi a reuşit să câştige setul cu 7-5, cu multe emoţii. Lin Zhu a evoluat cu mult curaj şi a pus-o în multe momente în dificultate pe numărul doi mondial.

La turneul de la Beijing, jucătoarea noastră a dispus în primul tur de Barbora Zahlavova-Strycova, cu scorul 6-1, 6-4.

Lin Zhu, în vârstă de 20 de ani, este beneficiara unui wild-card. În primul tur, aceasta a trecut de Anastasia Pavliucenkova, sportiva care a abandonat din cauza unei accidentări.

Până în prezent, Simona Halep şi Lin Zhu nu au mai jucat împreună.

în turul doi al turneului WTA de la Beijing
România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport