Simona Halep accede lejer în turul 2 la Londra

Simona Halep s-a calificat în turul 2 al turneului londonez ca urmare a victoriei obţinute în faţa slovacei Anna Karolina Schmiedlova, cu scorul de 6-4, 6-1.
Tenismana română Simona Halep
Tenismana română Simona Halep (WIMBLEDON/twitter)

Simona Halep (locul 5 WTA) a învins-o pe slovaca Anna Karolina Schmiedlova (locul 40 WTA), scor 6-4, 6-1 în primul tur al turneului de Mare Şlem de la Wimbledon. Partida a durat 1h5′.

Simona a început bine primul set, dar Schmiedlova a revenit de la 1-4, la 4-4, iar în finalul setului a salvat 3 mingi de meci. În setul 2 nu a mai avut probleme, cedând un singur game adversarei. Astfel, constănţeanca a trecut cu bine primul meci de acomodare pe iarbă al turneului.

Adversara Simonei Halep din turul 2 va fi italianca de 36 de ani Francesca Schiavone (111WTA), care a trecut de Anastasija Sevastova din Letonia ( 66 WTA) cu 7-6(7), 6-4 .

Simona Halep acumulează 70 de puncte WTA după victoria din primul tur.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport