Simona Halep, atrasă de preparatele japoneze - sushi

Simona Halep.
Simona Halep. (youtube.com)

Înaintea deschiderii turneului de Grand Slam de la New York, tenismena Simona Halep (locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2 la US Open), a primit, la New York, o lecţie de preparare sushi de la un celebru bucătar japonez.

După tragerea la sorţi de joi a meciurilor de la US Open, Masaharu Morimoto, cunoscut drept Iron Chef (Bucătarul de Fier), i-a arătat Simonei modul în care se prepară maki sushi. Sub privirile atente ale maestrului bucătar şi în prezenţa presei, românca şi-a arătat îndemânarea şi a preparat câteva rulouri singură.

Cu această ocazie, organizatorii au prezentat şi oferit degustări cu preparatele culinare care vor fi servite anul acesta jucătorilor participanţi la US Open.

La aceasta reuniune culinară, pe lângă Chef Morimoto, care este proprietar al unui restaurant de lux din Manhattan şi protagonist al show-ului TV Iron Chef, au mai participat alţi bucătari bine cunoscuţi din New York, respectiv David Burke, Tony Mantuano şi Richard Sandoval, care au etalat o serie de preparate specifice.

În primul tur al US Open, Simona Halep o va întâlni pe jucătoarei Danielle Rose Collins, fără loc WTA, dar fostă ocupantă a poziţiei 553, care a primit un wild card.

Meciurile din cadrul ultimului turneu de Grand Slam al anului vor începe luni, la Flushing Meadows din New York.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport