Simona Halep continuă seria succeselor la Miami. A îngenuncheat-o pe Pennetta

Simona Halep.
Simona Halep. (NIKOLAY DOYCHINOV / AFP / Getty Images)

Simona Halep (23 de ani, locul 3 WTA) a repurtat o nouă victorie la turneul Premier Mandatory Miami, învingând-o pe italianca Flavia Pennetta (33 de ani, locul 28 WTA) cu scorul 6-3, 7-5, după un meci care a durat a o oră şi 32 de minute.

În primul set, Simona a fost în formă, cu un serviciu solid şi un joc de picioare fenomenal, impunându-se după doar 40 de minute

În setul secund, constănţeanca nu a mai fost foarte concentrată şi i-a permis italiencei să puncteze şi să conducă cu 5-2, dar în cele din urmă a revenit şi a câştigat setul cu 7-5.

Jucătoarea noastră va juca în sferturile de finală cu americanca Sloane Stephens (22 de ani, locul 45 WTA), care a învins-o pe elveţianca Belinda Bencic, cu scorul de 6-4, 7-6.

Victoria cu Pennetta este a 13-a victorie consecutivă în acest an a jucătoarei noastre.

Presa internaţională a relatat despre succesul Simonei, remarcând forma bună în care se află Simona în acest moment.

"13 la rând pentru Simona Halep, după ce a învins-o pe Flavia Pennetta", a titrat tennisworld.com. "Simona Halep nu o mai învinsese niciodată pe Flavia Pennetta, românca reuşind să câştige un set din şapte în cele trei meciuri anterioare. Însă luând în considerare forma bună arătată în 2015, nu este o surpriză că Halep a triumfat în sfârşit în faţa jucătoarei italiene", a prelatat sursa citată.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.