Simona Halep este în finală la Montreal! Victorie superbă în faţa germancei Angelique Kerber

Simona Halep a învins-o pe numărul 2 mondial Angelique Kerber la turneul de la Montreal în trei seturi,cu scorul 6-0, 3-6, 6-2.
Tenismana română Simona Halep.
Tenismana română Simona Halep. (Neal Trousdale/facebook)

Românca Simona Halep a reuşit o victorie extraordinară în faţa germancei Angelique Kerber la “Rogers Cup”, turneul WTA Premier 5 de la Montreal, cu scorul de 6-0, 3-6, 6-2, astfel calificându-se în finală.

Victoria nu este o surpriză, deoarece Simona a jucat bine la acest turneu şi a reuşit să-şi domine adversarele din punct de vedere fizic şi mental.

Halep s-a impus într-o oră şi 38 de minute şi şi-a asigurat un cec în valoare de 241.840 de dolari şi 585 de puncte WTA.

Graţie acestei victorii, Simona Halep a mai urcat un loc în clasament, fiind în prezent pe locul trei.

În ultimul act al turneului, Halep o va înfrunta pe americancade 21 de ani Madison Keys (12 WTA) care a învins surpriza turneului, sportiva slovacă Kristina Kucova (121 WTA).

La dublu, Simona Halep şi Monica Niculescu au învins echipa Andreja Klepac şi Katarina Srebotnik din Slovenia după un meci în trei seturi, cu scorul 6-3, 2-6, 10-6.

În finală, româncele vor întâlni perechea rusă Ekaterina Makarova / Elena Vesnina (ambele Rusia), care în semifinale au trecut de americancele Christina McHale / Asia Muhammad cu 6-4, 6-2.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport