Simona Halep, în cursa pentru un nou premiu: 'WTA Shot Of The Year 2018' (video)

Lidera ierarhiei WTA este una dintre cele patru finaliste în ancheta pentru cea mai frumoasă lovitură a anului în circuitul WTA, ea avându-le contracandidate la acest premiu pe Agnieszka Radwanska (Polonia), Su-Wei Hsieh (Taiwan), respectiv Ons Jabeur (Tunisia).
Jucătoarea română de tenis Simona Halep.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep. (Getty Images)

Simona Halep, câştigătoare a titlului de cea mai bună jucătoare a anului, şi care va termina pentru al doilea an consecutiv pe prima poziţie a ierarhiei WTA, a intrat în cursa pentru premiul acordat celei mai frumoase lovituri a anului 2018.

Românca, alături de poloneza Agnieszka Radwanska, de taiwaneza Su-Wei Hsieh şi de tunisianca Ons Jabeur sunt tenismenele rămase în ancheta realizată de "Women's Tennis Association" în colaborare cu "Cambridge Global Payments".

Campioana noastră a intrat în această cursă cu o minge trimisă în cros peste fileu dintr-un unghi foarte mic într-o partidă cu Radwanska la turneul de la Miami.

Radwanska, câştigătoarea ultimele cinci ediţii ale acestei anchete, a ieşit în evidenţă cu o lovitură reuşită în partida sa cu brazilianca Beatriz Haddad Maia de la Auckland.

Hsieh candidează la rândul ei cu o fază frumoasă în duelul cu chinezoaica Qiang Wang în turneul de la Hiroshima, în timp Ons Jabeur cu o realizare din partida cu Daria Kasatkina la Moscova.

Toţi care doresc să voteze o pot face pe site-ul www.wtatennis.com, câştigătoarea urmând a fi anunţată vineri.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport