Simona Halep în formă perfectă la turneul US Open. Andreea Mitu intră azi în competiţie

Jucătoarea română de tenis Simona Halep
Jucătoarea română de tenis Simona Halep (Simona Halep/facebook)
Înaintea turneului de Mare Şlam din SUA, Simona Halep are o pregătire fizică bună, după turneul de la Cincinnati şi absenţa de la turneul de la New Haven - Connecticut.
Constănţeanca a declarat mulţumită:

"În primul rând sunt bine, mă simt bine fizic, am avut rezultate bune în săptămânile dinainte şi am încredere că pot să joc meciuri bune. Am făcut antrenament de dimineaţă pentru că e posibil să joc la ora 11.00 (n.r. - ora 18.00 în România) şi trebuie să fiu adaptată. Am jucat foarte bine şi chiar am o bucurie că sunt pe teren, asta înseamnă foarte mult pentru mine şi sper să joc cât pot de bine la turneul acesta".

Simona Halep a mărturisit că apetitul ei pentru joc se datorează şi colaborării din acest sezon cu Darren Cahill, dar şi dorinţei ca Serena să castiga turneul, adversara sa din ultima finală şi singura jucătoare care o întrece în topul WTA:

"A făcut o treabă bună cu mine (Daren Cahill - n.r), mă simt mai relaxată, cu mintea mai odihnită, iar acum îmi place foarte mult să joc, ceea ce reprezintă lucrul cel mai important pentru mine. Nu pot să spun că turneul e deschis cum spun de obicei, ci că Serena Williams are prima şansă. Dacă nu ajung în finală, îmi doresc să câştige, dar dacă ajung, îmi doresc să câştig eu”.

Turneul US Open

Andreea Mitu este prima românca care va evolua la US Open 2015. Mitu va juca astăzi cu cehoaica Tereza Smitkova, ora nefiind încă stabilită,

Luni vor intra în competiţie şi favoriţii Serena Williams şi Novak Djokovic.

Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu şi Alexandra Dulgheru vor juca marţi.

O mare surpriză este retragerea de la turneul de Mare Şlam a rusoaicei Maria Şarapova, care din cauza accidentărilor nu a putut reveni în formă bună pentru competiţie.

Meciurile jucătoarelor noastre

Simona Halep - Marina Erakovic (locul 99 WTA)
Irina Begu (28 WTA) - Olga Govortsova (69 WTA)
Alexandra Dulgheru - Angelique Kerber (11 WTA)
Andreea Mitu - Tereza Smitkova (100 WTA)
Monica Niculescu va întâlni o jucătoare venită din calificări.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport