Simona Halep: "Nu am simţit mingea în al doilea meci. A fost una dintre zilele mele rele"

Simona Halep a pierdut meciul din semifinalele turneului de la Toronto în faţa ucrainiencei Elina Svitolina. Halep a făcut unul dintre cele mai slabe meciuri din ultimii ani, pierzând semifinala turneului Rogers Cup în numai 58 de minute.
Simona Halep Rogers Cup 2017 meci cu Elina Svitolina
Simona Halep Rogers Cup 2017 meci cu Elina Svitolina (Maria Matyiku / Epoch Times)

După meci, răspunzând la întrebările presei, Simona Halep a declarat că nu ştie ce a mers prost: "Ei bine, chiar nu ştiu. Deci, dacă veţi analiza acest meci, voi fi bucuroasă să ascult [ce credeţi că s-a întâmplat]. Dar nu am cuvinte. Pur şi simplu nu am simţit mingea şi nu am putut să joc".

Întrebată dacă a intervenit ceva între primul şi cel de-al doilea meci şi dacă s-a simţit foarte diferit, tenismena a declarat: "Da, nu am simţit mingea în al doilea meci. Nu ştiu de ce. Trebuie doar să analizez puţin şi să văd - poate o să văd meciul din nou să văd ce s-a întâmplat".

Ea a mai notat că a simţit imediat că cel de-al doilea meci al zilei a fost complet diferit de primul meci: "Din primul joc, am început să simt că nu am nici o atingere la minge".

Jucătoarea româncă a mai afirmat că la 5-0, "am început să mă simt puţin mai bine, dar prea târziu. Aşa că am încercat doar să am un sentiment mai bun la finalul meciului".

Simona Halep Rogers Cup 2017 meci cu Elina Svitolina
Simona Halep Rogers Cup 2017 meci cu Elina Svitolina (Maria Matyiku / Epoch Times)

Întrebată dacă are o atitudine pozitivă după experienţa celui de-al doilea joc, în semifinale, Halep a declarat:

"Sigur. E semifinală, aşa că nu e aşa de rău. Este un turneu mare. Am jucat foarte bine şi în această dimineaţă. Deci este doar acest meci pe care îl voi uita foarte repede, sigur. Trebuie doar să merg mai departe. Am multe turnee în faţă. Şi uneori se întâmplă, aşa că a fost una dintre zilele mele rele".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport