Simona Halep nu va onora cu prezenţa turneul WTA de la Zhengzhou

Fosta lideră mondială a declarat forfait pentru competiţia WTA Premier Zhengzhou Open, motivul principal fiind accidentarea la glezna stângă, confirmarea oficială a informaţiei lansate de un cont de Twitter neoficial fiind oferită astăzi de site-ul WTA.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep. (Getty Images)

Simona Halep (27 ani, 4 WTA) nu va mai participa la prima ediţie a turneului din China - WTA Premier Zhengzhou Open - programat să se desfăşoare în perioada 9 - 15 septembrie, anunţul fiind făcut de site-ul oficial al WTA, vineri.

Accidentată la glezna stângă, românca a fost nevoită să se retragă de pe tabloul principal locul ei urmând a fi luat de jucătoarea cehă Tereza Martincova (24 ani, 138 WTA).

"Sunt dezamăgită că trebuie să mă retrag de la “Zhengzhou Open” pentru că de-abia aşteptam să joc pentru prima dată acolo. Din nefericire am resimţit dureri la glezna stângă şi echipa mea medicală m-a sfătuit să nu joc săptămâna viitoare. Doresc turneului să aibă succes la ediţia inaugurală şi sper că voi veni la anul", a declarat campioana noastră.