Simona Halep s-a calificat în semifinale la Miami. Se va confrunta cu Serena Williams

Simona Halep
Simona Halep (Facebook)

Simona Halep (locul 3 WTA) a învins-o şi pe jucătoarea americană Sloane Stephens (locul 45 WTA), în sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami, cu scorul 6-1, 7-5.

în primul set jucătoarea noastră a reusit o serie de lovituri spectaculoase, câştigând setul în numai 25 de minute. În al doilea set, după 3-0 pentru Simona, Sloane Stephens revine şi scorul devine 5-4 pentru americancă. Dar Simona este incredibilă şi revine câştigând setul cu 7-5.

Cu această reuşită, Simona are 14 victorii consecutive în acest sezon.

Vineri dimineaţă, românca va juca în smifinală cu liderul 1 mondial, Serena Williams, care a învins-o în sferturi pe Sabine Lisicki. Jucătorea noastră a declarat la finalul meciului cu Stephens: "Nu am nimic de pierdut mâine. Serena este cea mai bună din lume".

La rândul ei, sportiva americană în vârstă de 33 de ani a afirmat că aşteaptă să se revanşeze după abandonul de la Indian Wells.

"Privesc cu nerăbdare către acest meci deoarece nu am putut să joc împotriva ei data trecută. Am fost dezamăgită să nu pot juca, să nu fiu la sută la sută. Aşa că abia aştept să o întâlnesc de data asta", a declarat Williams.

Pentru calificarea în semifinale, Simona Halep şi-a asigurat 390 de puncte WTA şi un cec în valoare de 220.230 de dolari.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.