Simona Halep se confruntă cu Evghenia Rodina la Roland Garros. Cu cine vor juca româncele în primul tur

Simona Halep vs Irina Begu
Simona Halep vs Irina Begu (Ioana Florea Nuţ / Epoch Times România)

Cu ocazia turneului de Mare Slam de la Roland Garros, a avut loc vineri, la Paris, tragerea la sorţi a meciurilor. Cinci românce sunt calificate direct pe tabloul principal: Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu, Alexandra Dulgheru şi Andreea Mitu.

Simona Halep va juca cu rusoaica Evghenia Rodina în primul meci, iar în turul doi, ar urma sa o întâlnească pe învingătoarea dintre Mirjana Lucic Baroni din Croaţia şi americanca Lauren Davis. Simona Halep se află pe aceeaşi parte a tabloului cu rusoaica Maria Şarapova, având posibilitatea să se întâlnească în semifinale dacă nu se întâmplă vreo surpriză până atunci.

Irina Begu (locul 30 WTA) va juca în primul tur cu americanca Bethanie Mattek-Sand (nr. 146 WTA), partenera lui Horia Tecău cu care a câştigat titlul la dublu mixt la Australian Open în 2012.

Alexandra Dulgheru va juca cu americanca Nicole Gibbs (97 WTA). În cazul în care o va învinge pe Gibbs, Dulgheru va juca cu învingătoarea dintre Alize Cornet şi Roberta Vinci.

Monica Niculescu (locul 69 WTA) are mai puţin noroc, urmând să joace împotriva spaniolei Carla Suarez Navarro (locul 8 WTA), care a eliminat-o pe Simona Halep în semifinalele turneului de la Roma.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport