Solidaritate. Dragnea: Tăriceanu rămâne prietenul şi partenerul meu indiferent ce se va întâmpla

Trimis deja în judecată în dosarul Truică, preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, se pare că este la un pas să fie inculpat şi în noul dosar Vîntu-Olteanu. În acest context deloc confortabil pentru liderul ALDE, şeful PSD Liviu Dragnea îl asigură de toată susţinere sa.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminică seară, la Antena 3, că indiferent de ce va întâmpla nu se dezice de "prietenul şi partenerul" său de alianţă - liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu.

"Călin Popescu Tăriceanu rămâne prietenul şi partenerul meu indiferent ce se va întâmpla, avem o relaţie veche bazată şi construită pe un parteneriat foarte solid, pe o colaborare foarte bună şi pe o înţelegere foarte bună şi nu are ce să se întâmple ca noi doi să nu avem această relaţie sau inclusiv cu domnul Daniel Constantin sau ca PSD şi ALDE să nu aibă această relaţie", a declarat Liviu Dragnea, citat de Mediafax.

Întrebat dacă există un plan ca PSD să nu câştige alegerile parlamentare, liderul PSD a precizat că în ultima perioadă a început să se gândească serios la această variantă.

"Dacă cumva în perioada următoare o să fiu din ce în ce mai convins sau o să apară şi alte lucruri, atunci sigur că o să abordăm şi noi un alt mod de a face politică", a punctat Liviu Dragnea.

"Încă nu sunt foarte sigur, dar este posibil ca undeva, cineva, cândva să fi gândit un plan de genul acesta pentru că prea seamănă. Ponta e trimis în judecată, Tăriceanu trimis în judecată, eu sunt trimis în judecată, dar o să vedem ce se întâmplă în perioada următoare", a adăugat şeful PSD, condamnat la închisoare cu suspendare în dosarul "Referendumul".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne